Şimdi sizlerle ablamdan öğrendiğim bir tarifi paylaşmak istiyorum. - Öncelikle tost ekmeklerini fırın tepsisine dizin.
-Bu arada evdekiler pizzada neler seviyorsa doğrayın , kaşarı rendeleyin.Malzemelerinizi hazırlayın.
-Evde domatesten, salçadan sos da hazırlayabilirsiniz.Ben bugün ekmeklere KETÇAP sürdüm ,kekik döktüm.
-Daha sonra malzemelerinizi ekmeklerin üzerine yerleştirin , bolca kaşar koyun.
-180-200 derecede ısınmış fırına sürün.
Fırınınızın ızgara kısmına da yerleştirebilirsiniz.
Ekmeğin hamur gibi pişmeye ihtiyacı yok .
Kaşar güzelce eriyince yeterlidir.Kızarmış ve kıtır sevenler biraz daha fazla fırında tutabilirler. Lezzeti tarif edilemeyecek kadar hatta beklemediğiniz kadar enfesss bir şey...
Deneyenlere AFİYETLER olsun...
Artan ekmekler için gençlerin az bildiği bir lezzet tarifi veriyorum.
Az sonra:)
3 Mayıs 2015 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder